Címlap Szálláskeresés megyénként Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüred Holiday Apartman
Jász-Nagykun-Szolnok megye - Tiszafüred

Információ: Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Tisza-tó fővárosa.

A Holiday Apartman új, modern bútorokkal, és kiegészítőkkel berendezett, amelyek a mai kor követelményeinek tökéletesen megfelelnek. A nyugodt, kényelmes pihenést minden szobában memóriahabos matraccal ellátott ágyak biztosítják, illetve minden szoba led tv-vel, wifivel, és saját fürdőszobával ellátott, az emeleti szobákban klíma is használható. Mindkét apartmanhoz saját teljesen felszerelt konyha tartozik. A parkosított kertben lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre. Parkolási lehetőség az udvaron.
Apartmanunk, központhoz, termál és szabadstrandhoz, kikötőhöz, bevásárlókhoz(Lidl, Spar, Penny) pár perc sétára helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben.

A város és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az ide látogatóknak lehetőségük nyílik fürdőzésre, csónakázásra, horgászatra, lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén, kerékpáros túrán való részvételre, és még számtalan más dologra. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről-évre visszatér.
A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat az ingyenes szabadstrand mellett a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére,ezenkívül 60 kilométeres körzetben még kb.15 thermálfürdő áll a vendégek rendelkezésére.
A város, kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit, (Hortobágy, Debrecen, Eger, Miskolc,stb)
Tiszafüred az a város ahol minden korosztály talál magának megfelelő időtöltést a nyaralása idejére.
Amennyiben minket választ, szeretettel várjuk.

 

Bács-Kiskun megye legnépszerűbb szállások

Baranya megye legnépszerűbb szállások

Csongrád megye legnépszerűbb szállások

Fejér megye legnépszerűbb szállások

Győr-Moson-Sopron legnépszerűbb szállások

Hajdú-Bihar megye legnépszerűbb szállások

Komárom-Esztergom legnépszerűbb szállások

Nógrád megye legnépszerűbb szállások

Pest megye legnépszerűbb szállások

Tolna megye legnépszerűbb szállások

Vas megye legnépszerűbb szállások

Veszprém megye legnépszerűbb szállások

Zala megye legnépszerűbb szállások